FÖRETAGSEVENT

Eventgrabbarna kan hjälpa dig att höja stämningen på ditt event. Vår hemmaplan är barnunderhållning så som hoppborgar, hinderbana och annat uppblåsbart roligt. Men vi ökar hela tiden vårt sortiment både med uppblåsbara attraktioner men även med annan utrustning på ditt evenemang. Vi kan erbjuda tält, popcornmaskin, hotsnacksskåp, ljudanläggning. Man kan även hyra vår Rosa Lincoln Towncar Limousine med plats för 8 passagerare. Åk lyxigt och lite kaxigt till galan, personalfesten eller med kunder.

Vi kan hjälpa er med allt från att hyra ut en hoppborg till att styra upp ett större område med aktiviteter, lekland, kioskförsäljning med mat, dricka och snacks.

Vi har fina referenser från blandannat: Framtid Borgholm, Borgholms Cityförening, Ölands Motordag, Borgholmsdagarna, Lindsdalsdagen, Kalmar Testfest, flertalet campingar runt om på Öland samt att vi rest runt med Gladiatorernas Hinderbana och skött det mesta runt om deras långa hinderbana. Vi levererar en kul produkt till en vettig peng. Vi har alltid engagerad personal som bryr sig om barnen och vi följer gällande säkerhetsföreskrifter.

Vi har också bra kontakt med artister och annat kul som kan höja ert event till den nivå ni vill. Hur hög den än är.